Diensten

Aanbouw

De bouw van een serre of aanbouw aan uw woning (of kantoor) is bij KBRT Bouw in ervaren handen. Wij werken efficiënt en vakkundig. Bij KBRT Bouw bent dan ook u altijd verzekerd van maximale aandacht. Vanaf het eerste advies en tot het feilloze eindresultaat.

Dakopbouw

KBRT Bouw heeft al vele kwalitatief hoogstaande dakopbouwen gerealiseerd. Door onze ruime ervaring bewijzen wij onze meerwaarde al vanaf de start van een project. Wij tackelen problemen voordat deze zich voordoen en werken daarom efficiënt. Bij KRBT Bouw bent dan ook u altijd verzekerd van maximale aandacht. Vanaf het eerste advies en tot het feilloze eindresultaat.

Interieurbouw

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor alle (ver)bouw van uw interier. U kunt hierbij denken aan, het leggen van uw houten vloer, het betimmeren van uw kachelombouw, trap, kozijnen, plafonds enzovoorts. KBRT Bouw heeft een groot team en is bijzonder allround, waardoor wij iedere klus tot een perfect einde brengen.

Nieuwbouw

KBRT Bouw ontwerpt en bouwt uw woning volledig in eigen beheer. Door de jaren heen realiseerden wij al vele droomhuizen! Onze efficiënte werkwijze en onze scherpe prijsvoering zijn de redenen dat wij veelvuldig worden ingeschakeld voor het realiseren van luxe vrijstaande villa's. Wanneer u voor KBRT Bouw kiest, dan gaat u voor maximale betrokkenheid, aandacht en resultaat.

KBRT Bouw heeft uitsluitend goed geschoolde vaklui, doorgaans met tientallen jaren ervaring en kennis. Daarom verzorgen wij uw nieuwbouw villa keurig binnen budget en op tijd.

Renovatie

KBRT Bouw voert vele verbouwingen/renovaties uit. Alle vormen van verbouw of herstel zijn bij ons in ervaren handen. Dit geldt voor zowel uw interier als exterieur. Altijd volgens planning en binnen afgesproken budget. KBRT maakt dan ook een einde aan uitzichtloze bouwprojecten, budgetoverschrijdingen en niet nagekomen afspraken. Wij werken namelijk open en transparant.

U krijgt een planning en budget en die worden gewoon gehaald. Wij verzorgen uw bouwtekening, uw vergunning, eventuele verplichte keuringen en energielabels. Wij slopen, bouwen en leveren op. Korte lijnen, adequaat en voordelig.